Navštíveno 12087x

Cus opustil me megan a potrebuji auto na rok ale nejak se nemuzu rozhodnout tak snad mi poradite..
takto..
[ Link ] [ Link ] a jeste takto
[ Link ]
jedina vihoda ze mam jeste celkem spoustu dilu na megana protoze odesla prevodovka az uz me to nebavi opravovat!!

18.09.2009, 08:10 |
Veva můj názor, bral bych asi toho Fiata, ale jen kvůli poměru výkon/hmotnost :-)
jinak bych hledal asi jinde ;-)

18.09.2009, 10:04 |
Rudi kurňa libová prajs!
nad fiatem jsem taky premyslel akorat nemam s tou znacko zadne skusenasti a kazdy mi rika ze se to bude srat tak nevim..ale dneska se naj jedu nejspis podivat docela by me zajimalo jak to pojede..potrebuji auto na rok nejake ktere se nebude sipat a bude tak za tech 35

18.09.2009, 10:42 |
DaNNy bigmat-psal jsem ti mail
jak již bylo mockrát napsáno. je to hodně o štěstí jaký kousek člověk koupí a jak se k němu předchozí majitel choval. nicméně pokud to máš na rok, tak bych se fiatu nebál a třeba se ho necháš i na dýl

18.09.2009, 13:49 |
Petura | Upraveno: 2009-09-18 13:50:32
jak jinak než civic ...
jednou zkusíš a už nebudeš chtít jinak :o)
[ Link ]
Bigmat: koukni na tyhle dva kousky.
[ Link ] [ Link ] nejsou to mej auta a ani známýho jen se objevily inzeráty na klubu,ale kor tím gtti je naprosto luxusní svezení...

18.09.2009, 17:11 |
Kesam Megan má segra a už do něj narvala 30 litru má ho 4 měsíce :-) 2004 combo 1,5D
Kesam: nj to protože má 1,5dci , když megana tak hlavně né naftu

18.09.2009, 20:55 |
TomV trochu bych to poupravil, kdyz auto, tak hlavne ne s picou

18.09.2009, 22:26 |
Majk-fox | Upraveno: 2009-09-18 22:36:19
Ale to sou kecy a kydy, to že hlavně ne Mégana naftu, kde si to slyšel? Jo tak někdo to tu někdy řikal a on to už taky slyšel od kamaráda bratrancovýho spolužáka.
TomV: Teda, tvoje rada je určitě velmi cenná a hlavně chytrá, kdo ví co by se stalo, kdyby si mu tady neporadil. Jo pardon, to měla asi být sranda, teď mě to docvaklo teda, takový vtipálky sme na fóru dlouho potřebovali, Grrrrrrrrrr:-///
Co třeba ještě Ford Focus ? Jen nevím jestli jsou za tyto peníze.
Majk-fox: to je zkušenost od kamaráda ze servisu.... sám mám doma megana kombi, zatím funguje ale už se těším na den až mu zamávám a půjdu si místo něj koupit auto ...
ja jsem byl s meganem nejvicspokojene 2.0 16v 108kw lehce sportovni auto,ale nikdy me zadna oktavka,golf a podobny auta nepredjely.nerikam ze to je nejlepsi auto ale hodne jsem s nim byl spokojenej a kecy jo auto s picou na kapote?? ty nechapu...ja jsem sice nikde napis nebo znacku nemel.kamos ma citroena xaru 2.0vts nejaky poladeny a ze mi s tim ujede jako svine a jelo to uplne stejne.Tedka uz jen skoda ze nejezdi:(
zalezi jak se clovek k tomu autu chova a jak s tim jezdi a kde s tim jezdi.Ja se tomu nedivim ze mi megan odesel kdyz si vemu jak jsem s nim jezdil..
mit prachy tak koupim s tim samym motorem a ve stejne barve
vedel bych o meganu, 1.6, 66kw, zelena met, slusna vybava, plne pojizdny, je tam nejaka kosmetika. servisovano, cena by byla 15000kč. tak kdybys chtel zustat u <>
antonio:muzes mi poslat foky na majl
já taky nevim proč když se ti to vysralo tak proč kupovat další "píču" která se ti stejně "vypíčuje" když jí koupíš za 29k..... ???? že máš díly to je super díly prodej a ukonči trápení a kup si auto, sám poznáš že vozit se v něčem normálnim co nepochází z FR je trošku jiný kafe a nebudeš řešit že máš doma spousty dílů..... každej s FR autem se jen prsí kolik nemá doma dílů to je fakt vtipný :)
jediný co mě kdy trochu nadchlo na renaultech byla 1,6 benzín něco kolem 75kw ....ten motor jel velice pěkně a moc nežral, sice honda to neni ale byl jsem překvapenej..... jinak všechno ostatní FR co jsem viděl, jel, řídil slyšel tak naprostá tragédie..... pojídat žáby a vyrábět při tom auta to nejde prostě.... snad jediný co se moc nesere sou 206ky bez výbavy resp. francouzi bez výbavy či elektriky a pokud možno samo bez nafty to je tragedie od výroby.... taky jsem slyšel už od jednoho majitele když jsem s nim měl nějakej obchod tak se zpozdil ... řikal že co to je za servis že pravidelně ho xkrát do roka s tim odtahujou a ani mu nedaj náhradní auto že to vždycky přestane jet a zpravidla se jedná o naftový čerpadlo, měl megane myslim 2005-6 naftu.... naštěstí přes firmu koupenej :)
...auta s pičou na kapotě nebrat
...pojídat žáby a vyrábět při tom auta to nejde prostě
continue
...auta se 4ma kruhama na kapotě nebrat
...pojídat rýži tyčkama a vyrábět při tom auta to nejde
omg
crestik : jo dalo by se říct o všem.... jenže jsou auta který si tu pověst po zásluhách vydobyly....
proč vznikaj vtipy a pomluvy na Paroubka ??? ze stejnýho důvodu proč vznikly vtipy a pomluvy na účet francouzskejch aut....
proč na německym , americkym občas japonskym autě nestrhnu šrouby ani po 20ti letech na supře z roku 88 sem ztrhnul 1 z celkovejch možná 200-300 co jsem povolil a utáh..... .. při porovnání s francouzem kdy 7let starý auto a strhli jsme ve dveřích 4 ze 4 rech torxů prostě tim že jsou jak máslo a torx se v nim normálně protočí a to jsou jen dveře, o podvozku radši nemluvit, o 20let starym renaultu co jsem vlastnil .... no radši nebudu komentovat ale ty auta nejsou domyšlený ani trochu natož vyrobený z kvalitních materiálů..... pak se má člověk na youtube dívat jak se mění na meganu žárovka vid.....
sou lidi co na to nedaj dopustit jasný, ale znám asi tak jednoho kterej k nim patří jinak koho znám tak na to plive :)
tady máš rozdíl mezi autem kde výrobci přemejšlej že se bude něco měnit ač to neni tak často potřeba vs. kde výrobci myslej prdelí a přitom se mění všechno a často...
[ Link ]
continue
...japonec nakonec

19.09.2009, 23:10 |
Augi to video je drsný :-D
kazdy auto po roce 90 stoji za hovno cim vic elektriny a relatek a nesmyslu tak je to vic na hovno..
jasný čim novější auta tim víc se mi to taky nelíbí a stojej za bačkoru, prsej se autama který jedou a seděj jak auta který tu byly už před 20ti lety klidně..... ale nadruhou stranu ty novější jsou bezpečnější (to je jediný co FR automobilkám jde opravdu) vybavenější a výbava se šikne, dělaj se tam různý vychytávky co mi vždycky ve starších autech chyběli....... ale prostě stále to zůstane u toho že FR a elektrika nejde dohromady, jsou auta který maj elektriky tři prdele ale prostě nevíš o níc za celej život auta vpodstatě a pak jsou takový kde jí je normálně ale je to tam tak blbě daný že se to prostě kazí, slejzá jim izolace klasika renault apod....... ve firmě jsme měli skoro 10 clií a tak 5 z nich prostě žralo baterku takže dva dny stání a konec, pak x benzínovejch meganů tak 00-03 roky..... benzíny naštěsí, ale i tak ty auta věčně byly v servisu s elektrikou a to už že vybíjeli baterku, nebo neustále praskala jedna a ta samá žárovka, pak samo často jezdily na 2-3 válce.... prostě klasika cívky, dělá to snad každej je to známý a těžko to někdo vyvrátí..... no a samo laguny nafta, 01-03 roky...... opravdu najely asi víc km na podvale do servisu než poctivejch km po silnici.... to bych nikomu nepřál, byly to zdaleka nejhorší auta co firma měla, věčně něco kaput ať už motor celkově, čerpadlo nafty, vstřiky, čtečka karty, elektrika.... za mě katastrofa cenově to vyšlo na servise skoro jako dva rekordmani co tam byly kdysi manažerský passaty VR5 v plný náloži.... sice se nesrali tak často jako laguny ale na servisu vyšly nehorázně draho proto je koupil nějakej chudák v sixtu.... lituju člověka co je dostal ....ač měli najeto necelejch 200 reálnejch a hafec servisů za sebou tak chudák člověk co je ted vlastní :)
teda koukám, máš docela smolu. nejdřív foukne a větev ti to upráví, teď tohle.
jinak, co zkusit tu hondu od Petury?
větev ? uka fotky jak to vypadá když na renaulta spadne větev ? ..... taky mám auto na který spadnul ořech, ale né jen větvička :) ale skoro nic se mu nestalo kupodivu :)
video je fakt hustý, při představě, že bych měl na pičintě měnit žárovku, tak bych se netěšil už předem. jinak systém výměny žárovky je podobně použit i u vw sharan, ale přístup je tam o mnoho lepší, takže se nemusí sundávat přední kolo, aby se tam člověk dostal
takhle to vypadalo 2 den ranno spadla predeme vetev asi cca 120kmjsem jel vecir kolem 12,sice nejak tlusta asi nebyla akorat jsem prez ni nevydel a mel jsem klacek zabodlej v chladici a pomuchlanou haupnu se spojlerem nastesti svetla alespon prezily jo a dokonce jely zamnou hasici a odklizely vetve ze silnice a zastavily u me a ptaly jse jestly se me a mlady neco nestalo,tak mu rikam ze v pohode akorat mlady bylo do breku jak se lekla,a ten blb mi na to odpovedel ze jsem to za ne alespon uklidil:(

takhle pred tim

Jo tahle druha fotka je oprava po narazu v 50km do zdi a takle jsem to s otcem daly dohromady a pak zase skurvena vetev a kdyz uz jsem to i po te vetvy dal do cajku tak mi odesla prevodofka jedina vec co jse mi vysrala na rendolfovi jinak vse jsem si skurvyl sam takze auto bylo pro me spolehlivy akorat ja jsem s nim jezdil obcas jako :D
Nevim ale podle me je to spolehlyvy auto ma 210 najeto a motor slapa jako hodinky mam ho 2 roky a jedina vec co jse mi rozbyla je ta prevodofka...
aha tak to já kupoval tohle.....akorát na to padla dost tlustá větev při kácení ořechu :)) nechápu jak to to auto mohlo přežít jen s dulkama na střeše když i rupla jedna pneumatika tim tlakem :))

NP : ty máš novou garáž :-D
tak uz je vybrano pro co dneska jedu.

ale jo proč ně, clio alespon neni takovej sráč jak renaulty, tohle vypadá opečovávaně a ono celkově tam neni nic co by se mělo srát a aspon to jede :)
jen ty barvy nevim no, mě by se líbilo víc v tý krémový celý....
stary jeste bez nesmyslne elektriny a bude to hlavne mit po me mlada. ja to potrebuji jen na rok
Audio:
Rádio CLarion DXZ718R
Přední repro: 2 páry Mac Audio MC Maximus 2.16
Zesilovač Mac Audio Pulsar 4
Přední dveře vytlumeny materiálem Dynamat
Basový box:
Zakázková výroba - MDF, očalouněno černým kobercem
Repro 3x Mac Audio Mc Fire 300
Zesilovač 3: Mac Audio Red Attack 2400
Kapacitor 1F
Repro Phase Linear 100.20
Pojistkové pouzdro s Dragster voltmetrem
Jistič pro možnost odpojení audia mimo rádio
Autobaterie Varta - zakoupeno 11/2008
Celková cena za audio je cca. 100.000,- Kč (většinu můžu doložit)
to mi posilal ze tam ma ale pujde to vsechno do prd.. ja tam budu davat z meho megana muziku takze nejspis o viken prijdou nove inzereaty na net s muzikou:)
akorat je u toho starasnej interier potreboval bych nekoho co by s pristrojovkou neco udelal poflockoval potahl kuzi vymenil budiky nebo komplet predelal z jineho nevim je mi to jedno ale hlavne tam nechci to co tam je!!!
jedu pro to az nekam za brno do Uherskeho hradiste no odeme cca 400 km

23.09.2009, 20:31 |
Rudi todle clio je tušim aj nedávno dostavěný a před zimou se prodávalo. Stavěl to tušim Valys z Trutnova.

24.09.2009, 00:29 |
bigmat | Upraveno: 2009-09-24 00:29:43
uz ho mam pred barakem
peta34: Dik,zatim super trosku prehnany spojler ale jezdi celkem supr v zatackach sem ujizdel s tim fiatu coupe 2.0 16V turbo ktere ma kamos.

27.09.2009, 11:46 |
Rudi LOL, to ten fiat bude dobrá vražda :-D
bigmat : spojler se stejně časem zkrátí provozem na našich cestách :-D
pravda:D s fiatem jsem se svezl a strasny..
peta34:to asi postupem casu urcite:D
na to ze mam clio 1,4 a ridil jsem i 1.8 16V tak podvozkove je to super auto, takze nevim o cem nismo blabolas... treba to nejsou super auta ale neco do sebe maji...
jinak tato hudba asi 100tis nestala :P
to asi ne uprime hraje to na hov.. ale jak rikas ty podvozek supeerr dneska jsem ho trosku prohnaly na ceskou lipu a celkem jse cumnel jak se s tim da jet. Nikdy jsem jeste nejel takhle rychle v zatackach:DD akorat jsem zvedav co vydrzi motor?!
jo jediny co je dobry na ty muzice je to ze je cele auto vytlumeny dinamatem to asi bylo nejdrazsi